NEA

Αυτό το Polski 126p πωλήθηκε για 76.000 ευρώ

Το αφύσικο αυτό ποσό για ένα Polski 126p οφείλεται τόσο στην σχέση του αυτοκινήτου με τον Tom Hanks όσο και το ότι τα έσοδα πήγαν σε μια οργάνωση για τη στήριξη οικογενειών στρατιωτικών.

Πριν από περίπου έξι χρόνια ο Tom Hanks ήταν στη Βουδαπέστη για τα γυρίσματα της ταινίας «Inferno». Κάποια στιγμή εντόπισε ένα 126p, άνοιξε την πόρτα του και στη συνέχεια ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter.

Τη φωτογραφία την είδαν από το κλαμπ στην πολωνική πόλη Bielsko-Bala και αποφάσισαν να χαρίσουν στο διάσημο ηθοποιό ένα Polski 126p. Και στην περίπτωση που δεν το γνωρίζετε πρόκειται για την πολωνική εκδοχή του αντίστοιχου Fiat.

Το συγκεκριμένο όμως Polski δεν είναι κάποιο συνηθισμένο, αλλά ένα που το περιποιήθηκαν οι εταιρείες βελτιώσεων BB Oldtimer Garage και Carlex Design. Ενδιαφέρον είναι πως στην κεντρική κονσόλα υπάρχει και ένα τσιτάτο του… Forrest Gump!

Το 126p του Tom Hanks έχει χρωμιωμένους προφυλακτήρες, 12άρες ζάντες και ένα εσωτερικό στο οποίο κυριαρχούν το δέρμα, το αλουμίνιο και το ξύλο. Ο δικύλινδρος στο πίσω μέρος του αποδίδει 23 ίππους και 39 Nm και συνδυάζεται με χειροκίνητο φυσικά κιβώτιο τεσσάρων σχέσεων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!