NEAPINED

H Alpine A4810 έρχεται από το μέλλον [video]

Η Alpine θα γίνει σε μερικά χρόνια πλήρως ηλεκτρική και ήδη βλέπουμε ένα από τα hypercar που θα μπορούσε να έχει στην γκάμα της. Το 2035, ας πούμε.

Γιατί 4810; Επειδή τόσο είναι το ύψος του Montblanc, της υψηλότερη κορυφής στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα το γαλλικό hypercar τα έχει όλα, όπως εντυπωσιακές γωνίες, φουσκωμένα φτερά, μεγάλες εισαγωγές αέρα και αεροτομές όπως στα μονοθέσια της Formula 1.

Άλλωστε η Alpine συμμετέχει στην F1 και μάλιστα με μονοθέσια που έχουν παρόμοιες διαστάσεις με την A4810 που δεν ξεπερνά σε ύψος το ένα μέτρο και με το μήκος να φτάνει τα πέντε.

Για την κίνηση υποτίθεται πως υπάρχει μια προηγμένη διάταξη fuel cells με το υδρογόνο να «καίγεται» για να παράγει ενέργεια για έως τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ. Όλα αυτά τα φαντάστηκε μία ομάδα από φοιτητές του Instituto Europeo di Design (IED) που συνεργάστηκαν με την Alpine.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!