NEA

Νέο Rosso χρώμα από τη Ferrari

Στα νέα μοντέλα ακούμε πολλές φορές για νέα χρώματα. Όταν όμως μιλάμε για το κόκκινο της Ferrari η είδηση έχει άλλο ενδιαφέρον.

Το οποίο ενδιαφέρον αποκτά ακόμη μεγαλύτερο νόημα αν σκεφτεί κανείς πως το νέο κόκκινο δεν είναι τυχαίο, αλλά ακριβώς ίδιο με του μονοθεσίου F1-75 που συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα. Και με το οποίο η Scuderia δείχνει πως φέτος θα πρωταγωνιστήσει.

Φυσικά, διατηρείται το κλασικό κόκκινο της Ferrari, αφού το Rosso Corso είναι πιο σκούρο και έχει μία ματ επίστρωση. Έτσι, το νέο χρώμα Rosso F1-75 Opaco θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα μοντέλα της μάρκας και μπορεί κανείς να το επιλέξει από τον διαμορφωτή στην επίσημη σελίδα της μάρκας.

Επιπλέον, η Ferrari ανακοίνωσε πέντε ειδικά χρώματα για την σειρά Cavalcade. Πρόκειται για σπέσιαλ αποχρώσεις με ονομασίες (Argento Siracusa, Bianco Courmayeur,  Verde Volterra, Blu Capri και Rosso Taormina) που προέρχονται από διάφορες όμορφες περιοχές της Ιταλίας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!