NEA

Προσωρινή παύση παραγωγής για το Ford Fiesta

Οι μεγάλες ελλείψεις σε βασικά εξαρτήματα αλλά και οι διακοπές του Πάσχα, ίσως υποχρεώσουν την εταιρία να προχωρήσει σε μία τόσο μεγάλη διακοπή παραγωγής ενός από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της.

Όπως όλα δείχνουν, η εταιρία θα προχωρήσει σε αναγκαστική παύση του εργοστασίου που παράγει τα Fiesta, με χρονικό ορίζοντα έως την 25 Απριλίου. Φυσικό είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες στην Ευρώπη με τον πόλεμο στην Ουκρανία χτύπησαν και την Ford.

Σύμφωνα με την Γερμανική εφημερίδα Bild η εταιρία έχει σημαντικές δυσκολίες στο να βρει καλωδιώσεις που παράγονταν στην Ουκρανία και χρησιμοποιούσε για τα αυτοκίνητά της. Η Ford έχει ήδη διακόψει αρκετές φορές την λειτουργία του εργοστασίου, και πριν την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία, λόγω των ελλείψεων σε ημιαγωγούς, κάτι που εξακολουθεί να ισχύει.

Οι εργάτες στο εργοστάσιο της Κολωνίας δούλευαν σε μειωμένο ωράριο την περασμένη εβδομάδα. Αυτό το καθεστώς θα συνεχιστεί μέχρι το Πάσχα των Καθολικών και μετά η παραγωγή θα διακοπεί για δύο εβδομάδες για τις διακοπές.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!