NEA

Η Lotus Eletre θα έχει τρία ηλεκτρικά μοτέρ

Τόσα θα είναι ηλεκτρικά μοτέρ της κορυφαίας έκδοσης που θα φτάνει τα 900 άλογα και θα έχει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 2,5 δευτερόλεπτα.

Η Eletre είναι το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Lotus και ένα από τα μοντέλα που έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση. Στην εξέλιξη του συμμετείχε και η Volvo που και αυτή ανήκει στον κινεζικό όμιλο της Geely.

Πέρα από την έκδοση που παρουσιάστηκε πρόσφατα με ισχύ 600+ άλογα, θα υπάρξει και μια πολύ ισχυρότερη. Η οποία θα έχει τρία ηλεκτρικά μοτέρ. Ένα στο μπροστινό άξονα και δύο στον πίσω με συνδυασμένη ισχύ στους 900 ίππους.

Πέρα από τη δύναμη τα δύο ασύγχρονα μοτέρ στον πίσω άξονα θα προσφέρουν και τη δυνατότητα για ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό Torque Vectoring που φυσικά θα τονίζει και άλλο τα δυναμικά χαρακτηριστικά. Όσο για το 0-100 μια τιμή γύρω στα 2,5 δεύτερα, τιμή που σήμερα κολακεύει και hypercars, θα ήταν απόλυτα εφικτή.

Όσον αφορά στην Eletre να υπενθυμίσουμε πως προσφέρεται με ζάντες έως 23(!) ίντσες, με στάνταρ πνευματική ανάρτηση, το βασικό ηχοσύστημα έχει 800 Watt και 15 ηχεία, το προαιρετικό ανεβαίνει στα 1.500 Watt με 23 ηχεία και πολλά άλλα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!