NEAPINED

H πισωκίνητη Lamborghini Huracan Tecnica πετά το γάντι στην Porsche 911 GT3

H σπέσιαλ εκδοχή της Huracan τοποθετείται ανάμεσα στην βασική Evo και την κορυφαία STO. Πάντα με τον V10 που εδώ αποδίδει 640 άλογα.

Η Tecnica έχει πιο ήπια εμφάνιση από την STO, αλλά είναι εξίσου εντυπωσιακή με αρκετά στοιχεία από την Sian. Το πίσω μέρος είναι εξίσου διαφορετικό από την Evo με κάρμπον κάλυμμα και πολυγωνικές απολήξεις. Νέος είναι και ο διαχύτης, όπως και διάφορες άλλες λεπτομέρειες για αυξημένο downforce.

Tα μηχανικά μέρη προέρχονται από την Evo RWD και για την περίσταση ο ατμοσφαιρικός V10 των 5,2 λίτρων έχει ανέβει από τα 610 στα 640 άλογα. Όπως και στην STO που είναι μόνο για τις πίστες με τον κόφτη στις 8.500 σ.α.λ.

Μάλιστα, για αυτό το λόγο και για χρήση στην πίστα η πισωκίνητη Tecnica μπορεί να έχει ελαφρύτερες πόρτες και ζώνες έξι σημείων. Νέα χαρτογράφηση έχει τόσο το διπλόδισκο 7άρι κιβώτιο, όσο και το πίσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ. Στάνταρ είναι τα κεραμικά δισκόφρενα.

Χάρη στην εκτενή χρήση ανθρακονημάτων η Tecnica περιορίζεται στα 1.379 κιλά (10 λιγότερα από την Evo RWD) και έχει ελαφρώς καλύτερο «0-100» στα 3,2 δευτερόλεπτα με τελική στα 325 χλμ./ώρα. Οι παραδόσεις της νέας αυτής έκδοσης θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στην χρονιά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!