NEAPINED

Έχετε καλό μεταχειρισμένο και θέλετε να το πουλήσετε; Τώρα είναι η ευκαιρία!

Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία σας, σημειώνουν στο Caroto πωλητές σε μεγάλες αλυσίδες μεταχειρισμένων οχημάτων. Εάν δεν το κάνετε τώρα ή και μετά από 6-7 μήνες ίσως χαθεί η ευκαιρία για να το πουλήσετε σε μια καλή τιμή και όχι να το ξεφορτωθείτε.

Προφανώς και θα έχετε ενημερωθεί για τις μεγάλες καθυστερήσεις στα καινούργια οχήματα, απόρροια της έλλειψης των ημιαγωγών. Πλέον ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα δεν υπάρχουν. Ενα Toyota για παράδειγμα, έχει αναμονή 1 χρόνο. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει στις περισσότερες εταιρείες, γεγονός που έχει στρέψει μεγάλη μερίδα υποψήφιων αγοραστών στα μεταχειρισμένα.

Υπό το πρίσμα αυτό, δημιουργείται μια μεγάλη ευκαιρία για όσους έχουν ένα μεταχειρισμένο και σκέφτονται να το αλλάξουν με καινούριο ή ένα νεότερο σε σχέση με το αυτοκίνητο που έχουν, να το πράξουν τώρα, όπως μας τονίστηκε: «Αν μάλιστα είναι σε καλή κατάσταση και άριστα συντηρημένο, οι πελάτες το περιμένουν στη γωνία…προτού καν εισέλθει σε κάποια βιτρίνα. Τέτοια είναι η ζήτηση για ένα καλό και αξιόπιστο μοντέλο, ας είναι και από δεύτερο χέρι», μας λένε από γνωστό σημείο πώλησης μεταχειρισμένων.

Εστιάζοντας στο καλό και αξιόπιστο μεταχειρισμένο, να σημειωθεί, ότι πλέον στην αγορά αυτά αρχίζουν να εκλείπουν, όπως μας τόνισαν πωλητές μεταχειρισμένων, αφού απορροφήθηκαν από την μεγάλη ζήτηση: «Τώρα πωλούνται τα σαπάκια», δηλώνουν σαρκαστικά. Κι εδώ ακριβώς είναι η μεγάλη ευκαιρία για όσους έχουν ένα καλοσυντηρημένο όχημα να το προσφέρουν στην αγορά και να πιάσουν σαφώς μια τιμή, που πριν δυο χρόνια δεν θα το πίστευαν, ότι μπορεί να επιτευχθεί.

Για αυτό λοιπόν, αν είστε από αυτούς που έχετε ένα όχημα που δεν θα σας λείψει, αν το πουλήσετε,  μην διστάσετε, θα κερδίσετε. Τώρα όμως, όχι του χρόνου, που θα έχουν εξομαλυνθεί οι ροές των νέων οχημάτων.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!