NEA

Τι ψάχνει Koenigsegg Jesko σε μια παγωμένη λίμνη; [video]

Τα τμήματα μάρκετινγκ σκαρφίζονται ότι βρουν για να προμοτάρουν τα προϊόντα τους. Στην σουηδική εταιρία πήραν το Egg Hunt.

Πρόκειται για ένα έθιμο που σχετίζεται με το κυνήγι αυγών τα οποία κρύβονται για να τα βρουν τα παιδιά το Πάσχα των Καθολικών. Και στο βίντεο υποτίθεται πως το Jesko των 1.600 ίππων είναι ότι πιο γρήγορο για να βρει κανείς τα κρυμμένα αυγά πάνω σε μια παγωμένη λίμνη στα βόρεια της Σουηδίας.

Όπως και να έχει, χαλαρώστε και αφιερώστε μερικά λεπτά για να απολαύσετε και να ακούσετε τον ήχο που βγάζει ο twin-turbo V8 των 5,0 λίτρων και των 1.300 ίππων.

Το Jesko είναι το μοντέλο που αντικαθιστά το Agera RS και είναι θέμα χρόνου πότε θα καταφέρει να ανακηρυχθεί ξανά το ταχύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο. Προσομοιώσεις στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές έχουν δείξει πως τo Jesko μπορεί πολύ εύκολα να ξεπεράσει τα 480 χλμ./ώρα ή ακόμη και τα 500!

Υπενθυμίζεται πως συνολικά θα κατασκευαστούν 125 Jesko και όλα έχουν ήδη πωληθεί. Jesko έλεγαν τον πατέρα του ιδρυτή της εταιρίας, Christian von Koenigsegg, ο οποίος ετοιμάζει και το Gemera. To ταχύτερο hyper-GT με πίσω θέσεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!