NEA

Ανοίγει η πλατφόρμα MyCar για άρση ακινησίας των οχημάτων

Πάσχα με το “ακινητοποιημένο όχημα” τους θα μπορούν να κάνουν οι ιδιοκτήτες τους, αν εκμεταλλευτούν το άνοιγμα της πλατφόρμα My Car και κάνουν άρση ακινησίας του οχήματος, που έχουν ηλεκτρονικά καταθέσει τις πινακίδες τους.

Μάλιστα με το νέο καθεστώς ο ιδιοκτήτης μπορεί να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας για ένα μόνο μήνα και μετά και πάλι να θέσει ηλεκτρονικά το όχημα του σε καθεστώς ακινησίας. Αρα θα κάνουν και Πάσχα και Πρωτομαγιά όσοι από τους 120.000 ιδιοκτήτες που έχουν τα αυτοκίνητα τους ακινητοποιημένα.

Με την ενεργοποίηση της ρύθμισης, ένας ιδιοκτήτης αυτοκινήτου 2.000 κυβικών το οποίο επιβαρύνεται κανονικά με ετήσια τέλη 690 ευρώ, που θα θελήσει να βάλει ξανά τις πινακίδες κυκλοφορίας στο αυτοκίνητό του για διάστημα ενός μήνα θα επιβαρυνθεί για 57,5 ευρώ.

Για να εκμεταλλευτεί ο κάτοχος του εν λόγω οχήματος την διευκόλυνση της ηλεκτρονικής άρσης της ακινησίας θα πρέπει να εισέλθει στην πλατφόρμα My Car με τους κωδικούς Taxis που διαθέτει.

Τώρα αν κάποοι δεν έχουν έφεση με τους υπολογιστές, τότε η βοήθεια του λογιστή είναι μονόδρομος.
Βέβαια το ερώτημα είναι πόσοι που έχουν ακινητοποιήσει δίλιτρα οχήματα θα θελήσουν να το θέσουν σε κίνηση, με την βενζίνη στα 2 ευρώ το λίτρο. Οψόμεθα.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!