NEA

Αγανάκτηση προκαλούν οι παραβάσεις του ΚΟΚ καθημερινά

Ξεπέρασαν τις 3.000 οι βεβαιωθεισες παραβάσεις του ΚΟΚ από την τροχαία στην Αττική, το μήνα Μάρτιο.

Τούτο καταδεικνύεται από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ελληνική αστυνομία κάνοντας τον απολογισμό του Μαρτίου και δεν είναι υπερβολή να τρομάξει κανείς με τα όσα γίνεται στους ελληνικούς δρόμους.

Σύμφωνα με αυτά, τον Μάρτιο συνολικά βεβαιώθηκαν 96.097 παραβάσεις του ΚΟΚ, κάτι που με αναγωγή σε ημερήσια βάση, σημαίνει ότι τα κλιμάκια της τροχαίας καθημερινά βεβαίωνε πάνω από 3.000 παραβάσεις καθημερινά.

Την ίδια στιγμή 1459 παραβάσεις αφορούσαν καταλήψεις σημείων πρόσβασης πεζών και ευάλωτων γενικά ατόμων, πάντα για το μήνα Μάρτιο.

Αν προστεθούν σε αυτές οι παραβάσεις του ΚΟΚ που γίνονται καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους, αλλά και στην Αττική, ότι η μόνιμη επωδός της τροχαίας για τήρηση του ΚΟΚ σώζει ζωές, έχει μεγάλη αξία.

Με τέτοια στατιστικά γίνεται επιτακτική ανάγκη η ένταξη και μαθημάτων οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς στα σχολεία της χώρας. Πάντα θα υπάρχει η ελπίδα ότι η επόμενη γενιά μπορεί να είναι καλύτερη και στην οδική συμπεριφορά.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!