NEAPINED

Αυτό το Honda S2000 πωλήθηκε όσο μία Ferrari

Η μανία με τα παλιά σπορ γιαπωνέζικα μοντέλα στις ΗΠΑ καλά κρατεί με ένα S2000 του 2009 να πωλείται για 200.000 δολάρια!

Αν δεν πρόκειται για ένα νέο τρόπο ξεπλύματος μαύρου χρήματος, τότε εδώ έχουμε μία ακόμη περίπτωση διαδικτυακής πώλησης ενός ιαπωνικού αυτοκινήτου που μετά από μόλις 41 προσφορές «χτύπησε» τις 200.000 δολάρια!

Ακόμη και για ένα από τα καλύτερα σπορ μοντέλα που έχει να επιδείξει η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία η τιμή αυτή θεωρείται πολύ υψηλή. Έστω και αν πρόκειται για ένα S2000 έκδοσης CR (Club Racer), το οποίο κατασκευάστηκε την τελευταία χρονιά παραγωγής του μοντέλου.

Μάλιστα είναι ένα από τα 355 που πήγαν στην Αμερική και ένα από τα μόλις 31 με τα λογότυπα CR. Τα οποία σηματοδοτούσαν ένα ενισχυμένο ηχοσύστημα και κλιματισμό, αλλά και αναβαθμίσεις στην ανάρτηση με πολλά εξτρά όπως οι ειδικής σχεδίασης ζάντες.

Αξιοσημείωτο είναι πως το εικονιζόμενο κίτρινο S2000 CR έχει διανύσει λιγότερα από 200 χιλιόμετρα και για αυτό βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Λογικό είναι λοιπόν να έχει και σχετικά υψηλή τιμή. Αλλά και πάλι δύσκολα δικαιολογούνται τα 200.000 σημερινά δολάρια όταν το 2009 η τιμή του ήταν μόλις στις 39.000.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!