NEA

Έκανε άλμα με ένα Ford Raptor και το πλήρωσε με κάταγμα στον σπόνδυλο [video]

Ένα περίεργο συμβάν που μας έρχεται από τον οδηγό ενός Ford F150 Raptor είναι πως απαιτείται σεβασμός όχι μόνο στις μηχανές αλλά και στο ίδιο μας το σώμα.

Ένας οδηγός περιγράφει στα social media μία πολύ δυσάρεστη εμπειρία που είχε με ένα μεγάλο pick-up. Συγκεκριμένα, με ένα Ford F-150 Raptor που έχει προδιαγραφές για αγώνες rally-raid.

Όπως ο ίδιος λέει σε μία χωμάτινη πίστα έκανε ένα μεγάλο άλμα με το αυτοκίνητο του πιάνοντας περίπου 100 χλμ./ώρα. Το Ford προσγειώθηκε δίχως κανένα πρόβλημα στο έδαφος. Ωστόσο, οι τροχοί ακούμπησαν σχεδόν ταυτόχρονα στο έδαφος και το μεγάλο βάρος υποχρέωσε την ανάρτηση να τερματίσει.

Το αποτέλεσμα ήταν οι κραδασμοί να τραντάξουν το σώμα του οδηγού σε τέτοιο σημείο που ένας από τους σπόνδυλους του ράγισε σε τρία σημεία. Αυτή η δυσάρεστη εμπειρία κόστισε στον άτυχο οδηγό ένα χειρουργείο και αρκετές εβδομάδες αποθεραπείας.

Ηθικό δίδαγμα: τα άλματα μπορεί να είναι εντυπωσιακά (και αχρείαστα) αλλά πρέπει να αντέχει όχι μόνο το αυτοκίνητο αλλά και ο οδηγός.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!