NEA

Με τον εμβληματικό V12 η Ferrari Purosangue

H φήμη για μία V12 έκδοση της Purosangue υπήρχε εδώ και καιρό και πλέον επισημοποιήθηκε από τα χείλη του CEO της εταιρίας Benedetto Vigna.

«Μία νέα Ferrari έρχεται, χωρίς συμβιβασμούς, μία πραγματική Ferrari στην καρδιά». Με αυτό το σχόλιο ο CEO της Ferrari επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του την είδηση για τον V12 και λίγο πριν από ένα σχετικό ποστ στο επίσημο λογαριασμό της μάρκας στο Twitter.

Ο Vigna δήλωσε ότι εξετάστηκαν όλες οι επιλογές, όμως η λύση του V12 ήταν η ενδεδειγμένη ώστε η Purosangue να είναι μία πραγματική Ferrari. Άλλωστε, ο V12 είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορία της μάρκας και θα συντηρήσει τον μύθο της σε μία εποχή που ο V12 εγκαταλείπεται από τους περισσότερους κατασκευαστές.

Έτσι, το πολύ-κύλινδρο εμβληματικό μοτέρ θα το δούμε κάτω από το καπό του πρώτου SUV της μάρκας, την Purosangue, που θα ξεκινήσει να πωλείται μέσα στο 2023. Παραμένει άγνωστο, αλλά λογικά αργότερα θα δούμε και plug-in υβριδική έκδοση, ίσως με τον V6 της Ferrari που έχουμε δει στην 296 GTB ως μια entry level έκδοση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!