NEAPINED

H Ferrari SP48 Unica είναι μια και μοναδική

Η ιταλική φίρμα παρουσίασε μία ακόμη ειδική έκδοση της  που βασίζεται στην F8 Tributo και κοστίζει πολλά παραπάνω από τα 250 χιλιάρικα της τελευταίας.

Από την στιγμή που πρόκειται για μια one-off έκδοση το πιο πιθανό είναι να μην μάθουμε ποτέ την ακριβή τιμή της SP48 Unica. Άλλωστε, όπως το λέει και το όνομα του αυτοκινήτου αυτή η μία και μοναδική Ferrari προορίζεται για έναν πιστό πελάτη της εταιρίας, ο οποίος πήρε μέρος και στην εξέλιξη του αυτοκινήτου.

Σε  σχέση με την F8 Tributo, η Ferrari δεν αναφέρει αλλαγές στα μηχανικά μέρη. Έτσι, ο V8 των 3,9 λίτρων αναμένεται να αποδίδει περίπου 720 ίππους και 770 Nm ροπής. Αντίστοιχα, τα 0-100 χλμ./ώρα θα επιτυγχάνονται σε 2,9 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 340 χλμ./ώρα.

Το ενδιαφέρον στην SP48 Unica  είναι πως παρόλο που βασίζεται στην F8 Tributo, σχεδιαστικά υπάρχουν πολλές διαφοροποιήσεις. Κυρίως στο εμπρός μέρος όπου έχουν χρησιμοποιηθεί τεχνικές 3D εκτύπωσης. Στο πίσω μέρος έχει αφαιρεθεί το παράθυρο και έχουν αντικατασταθεί τα φώτα με λεπτές LED μπάρες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!