NEA

Ένα γύρο με την McLaren Artura στο GP του Μαϊάμι [video]

Σήμερα το βράδυ στις 22:30 θα πέσουν τα πράσινα φώτα για τον αγώνα στο Μαϊάμι. Ας κάνουμε ένα γύρο με τον Bruno Senna.

Το όνομα Senna είναι ένα από τα πιο γνωστά στον κόσμο. Ο Bruno, ανιψιός του αείμνηστου Ayrton, είχε ένα πέρασμα από την Formula 1 τις σεζόν από το 2010 έως και τ 2012 δίχως ιδιαίτερη επιτυχία αλλά με ένα πόντιουμ. Έκτοτε συνέχισε σε διάφορους άλλους αγώνες, κυρίως στο πρωτάθλημα αντοχής WEC.

Πριν από 31 χρόνια, ο Ayrton νίκησε στον τελευταίο του αγώνα στις ΗΠΑ οδηγώντας για τη McLaren στο GP του 1991. Για να το γιορτάσουν οι Βρετανοί προσκάλεσαν τον Bruno για να οδηγήσει την Artura με τον V6 των 680 ίππων για ένα γύρο στην πίστα των 5,4 χιλιομέτρων με τις 19 στροφές και τις 3 ζώνες DRS.

Στο σημείο αυτό να πούμε πως η δημοφιλικότητα της Formula 1 στις ΗΠΑ έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια. Έτσι, εκτός από τα Grand Prix στο Τέξας και στο Μαϊάμι από το επόμενο έτος θα προστεθεί και αυτό στο Λας Βέγκας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!