NEA

will.i.AMG: Μία Mercedes-AMG με την έμπνευση του Will.i.am

Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο που ονομάζεται Flip και τα έσοδα θα δοθούν στο ίδρυμα i.am/ Angel Foundation του Will.i.am.

Πέρα από πασίγνωστος καλλιτέχνης ο Will.i.am είναι γνωστός και για άλλες του ενέργειες φιλανθρωπικού σκοπού. Για αυτό συνεργάστηκε με την Mercedes-AMG για να προκύψει το Flip που θα συνδυαστεί και με μία σειρά από ρούχα και αξεσουάρ με τα έσοδα να πηγαίνουν για καλό σκοπό.

Η δημιουργία του Flip, που έχει και ένα καινούργιο λογότυπο που συνδυάζει το αστέρι της Mercedes με το κεφάλι ενός αρκούδου, έδωσε οπτικό υλικό για ένα ντοκιμαντέρ 6 επεισοδίων που θα προβληθεί στη Φεστιβάλ των Καννών.

Σχεδιαστικά το Flip συνδυάζει στοιχεία με ρετρό αέρα από τις G-Class και SLS. Την κλασική με τις πόρτες τύπου φτερά γλάρου. Πάντως, στο Flip οι πόρτες δεν ανοίγουν έτσι, αλλά ανάποδα. Όπως σε παλιά κλασικά αυτοκίνητα που έμειναν γνωστές ως πόρτες αυτοκτονίας (suicide doors) επειδή άνοιγαν εύκολα.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν τα καθίσματα με την έντονη διαμόρφωση καθώς και το λευκό χρώμα. Ως αυτοκίνητο η βάση του Flip είναι μία AMG GT 4-Door Coupe. Έτσι, κάτω από το μακρύ καπό υπάρχει ο V8 4.0 της AMG από μία plug-in υβριδική 63 S E-Performance αποδίδοντας 843 ίππους και 900 Nm.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!