NEAPINED

Αυτό είναι το ακριβότερο… buggy στον κόσμο!

Με τιμή στις 749.000 ευρώ και buggy στιλ, το Brabus 900 Crawler  βασίζεται σε μια G-Class αλλά δίχως να έχει άδεια κυκλοφορίας για τους δρόμους.

Η Brabus είναι γνωστή για τις ακραίες εμπνεύσεις της και εδώ βλέπουμε να το τερματίζει με το 900 Crawler το οποίο θα υπάρξει σε 15 μονάδες. Το αξιοσημείωτο είναι πως όλα έχουν πωληθεί και θα κυκλοφορήσουν σε διάφορα μέρη του κόσμου. Από τα Εμιράτα μέχρι την Καλιφόρνια.

Ως βάση έχει χρησιμοποιηθεί μία AMG G63. Και για αυτό κάτω από το καπό υπάρχει V8 ρεκτιφιαρισμένος στα 4,5 λίτρα και με ισχύ στα 900 άλογα όταν η ροπή φτάνει τα 1.250 Nm. Ωστόσο, περιορίζεται στα 1.050 Nm για να αντέχει το 9άρι αυτόματο κιβώτιο.

Το Crawler 900 μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του περιορίζεται στα 160 χλμ./ώρα λόγω των ειδικών εκτός δρόμου ελαστικών.

Όπως μπορείτε να δείτε το αμάξωμα είναι σχεδόν γυμνό και δεν έχει καν πόρτες. Η απόσταση από το έδαφος να φτάνει 53 εκατοστά και η ανάρτηση με τους τροχούς έχουν προδιαγραφές για να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο. Συγκριτικά να αναφέρουμε πως το Ford Bronco απέχει από το έδαφος 29 εκ. και το Jeep Wrangler 27 εκ.

Τέλος, να πούμε πως στο πακέτο των 749.000 ευρώ η Brabus προσφέρει τέσσερα κάρμπον κράνη και ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας. Τα πρώτα 5 αυτοκίνητα θα παραδοθούν πριν το τέλος της χρονιάς, 5 θα αποσταλούν το 2023 και η τελευταία 5άδα το 2024.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!