NEAPINED

Στην Ελλάδα το νέο Honda ZR-V μέσα στο 2023

Η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε ένα νέο SUV που θα προστεθεί στην γκάμα της από το νέο έτος και θα έχει υβριδική τεχνολογία.

Το νέο SUV της Honda ονομάζεται ZR-V και θα λανσαριστεί μερικούς μήνες μετά το λανσάρισμα του νέου Civic. Συγκεκριμένα, το νέο Civic θα κυκλοφορήσει αρχές 2023 και μερικούς μήνες πιο μετά θα δούμε και το ZR-V.

Το ZR-V θα τοποθετείται λίγο πάνω από το HR-V και κάτω από το μεγαλύτερο CR-V. Σχεδιαστικά θα διαφοροποιείται από την πιο σπορ εμφάνιση και πιθανότατα θα έχει κάποια στοιχεία από το αμερικάνικο HR-V που παρουσιάστηκε πρόσφατα.

Το ZR-V κυκλοφόρησε αρχικά στην Κίνα και στις ΗΠΑ. Το ευρωπαϊκό θα έχει αρκετά κοινά σχεδιαστικά στοιχεία αλλά υβριδικό e:HEV σύστημα πρόωσης.

Αν και η Honda δεν έχει ανακοινώσει κανένα άλλο στοιχείο το σίγουρο είναι πως το ZR-V δεν θα είναι ηλεκτρικό αλλά υβριδικό. Θα έχει το σύστημα e:HEV της μάρκας και πιθανότατα αυτό του HR-V με τον 1.500άρη βενζινοκινητήρα δίχως όμως να αποκλείεται και η χρήση του δίλιτρου συστήματος από το CR-V.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!