NEAPINED

Αυτό το Chevrolet Blazer κοστίζει όσο μια Ferrari

Η σχέση του Steve McQueen με το εικονιζόμενο Blazer αυτόματα ανεβάζει την τιμή του 100 φορές πάνω!

Ένα καλοδιατηρημένο Blazer της δεκαετίας του 1970 δεν ξεπερνά τα 3.500 δολάρια. Ωστόσο, το πράσινο που βλέπετε αναμένεται να πιάσει τις 350.000 δολάρια στις 21 Μαΐου, την ημερομηνία της δημοπρασίας του.

Ο λόγος είναι πως το πράσινο Blazer ανήκε στον Steve McQueen και είχε ταχθεί στις υπηρεσίες της αγωνιστικής του ομάδας στο πρωτάθλημα Baja που συμμετείχε ο αστέρας του Χόλυγουντ.

To απίστευτο είναι πως ο πρώτος αγοραστής δεν το γνώριζε και παρόλο που το αυτοκίνητο είχε πακέτο για σκληρό off-road διαθέτοντας μεταξύ άλλων roll-bar, ειδικά λάστιχα και ενισχυμένο κιβώτιο. Και για αυτό το χρησιμοποιούσε καθημερινά φτάνοντας τα 120.000 χιλιόμετρα.

Όταν όμως το Blazer άλλαξε την τελευταία φορά χέρια, τότε ο νέος ιδιοκτήτης έμαθε με κάποιον τρόπο πως ανήκε στο McQueen και σκέφτηκε να εξαργυρώσει το πολύτιμο Blazer. Το οποίο μπορείτε να δείτε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, όπως και ο V8 των 5,7 λίτρων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!