NEAPINED

Πόσο λέτε να κοστίζει η οροφή μίας Bugatti Chiron;

Όταν μιλάμε για ένα από τα ακριβότερα και ταχύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο γίνεται αντιληπτό πως τα ανταλλακτικά του αντιστοιχούν σε αστρονομικά ποσά.

Αν είστε οδηγός και κάτοχος ενός συμβατικού αυτοκινήτου ίσως να μπορείτε να κάνετε μερικές υποθέσεις για τα έξοδα που χρειάζεται για να συντηρήσει κανείς ένα σπορ μοντέλο υψηλών επιδόσεων. Για παράδειγμα, ακόμη και αν σας έκαναν δώρο μια Ferrari θα ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο να την συντηρήσετε έτσι όπως πρέπει ξοδεύοντας αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Το πιο ακραίο παράδειγμα έχει να κάνει με το κορυφαίο hypercar της Bugatti. Το οποίο για μία απλή αλλαγή λαδιού το κόστος ξεπερνά τις 20.000 ευρώ και αυτό είναι ένα μόλις από τα έξοδα για την ετήσια συντήρηση της Chiron. Δίχως να λαμβάνονται υπόψη οι απρογραμμάτιστες βλάβες ή επισκευές.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε στο Instagram μία ανάρτηση με έναν χρήστη να ανακοινώνει την διάθεση μίας εργοστασιακής οροφής από μία Chiron. Δεν γνωρίζουμε πως αυτή του περίσσευε. Ίσως και να την αντικατέστησε με κάποια άλλη διαφορετικού χρώματος, ίσως και να είναι κάποια ανακατασκευασμένη.

Το θέμα είναι πως αυτή η χρώματος μπλε οροφή που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα κάλυμμα κοστίζει όσο περίπου μια Toyota Supra στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, ο χρήστης ζητά 55.000 δολάρια και δεν πρόκειται για κάποιου είδους φάρσα.

Προφανώς να σκέπτεστε πως ακόμη και αν η οροφή έχει κατασκευαστεί από το καλύτερο ποιοτικά ανθρακόνημα στον κόσμο είναι να απορεί κανείς με την ματαιοδοξία που υπάρχει στον κόσμο. Έστω και αν σε αυτόν που απευθύνεται μια Chiron τα 55 χιλιάρικα μπορεί να μην είναι ακούγονται σπουδαίο ποσό…

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!