NEA

Διαρροή για τη νέα BMW Σειρά 3

Την στιγμή που η BMW στην Ευρώπη ανακοινώνει ένα teaser, από την Κίνα μας έρχονται οι πρώτες φωτογραφίες που μας αποκαλύπτουν τη facelift «τριάρα».

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα παρουσιαστεί η BMW 3 για την Ευρώπη με το λανσάρισμα του μοντέλου να έχει προγραμματισθεί για τις αρχές του 2023. Αλλά χάρη σε μία διαρροή σας την αποκαλύπτουμε από τώρα και όπως μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα είναι πολύ ελκυστικό.

Καταρχήν, το μπροστινό μέρος δείχνει πολύ πιο δυναμικό με μία πιο τονισμένη μάσκα και επανασχεδιασμένους προβολείς. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένας νέος διαχύτης, διαφορετικές απολήξεις και νέος προφυλακτήρας που τονίζει το πίσω μέρος.

Εξίσου σημαντικές είναι και οι αλλαγές στην καμπίνα. Όπως μπορούμε να δούμε υπάρχει το νέο κόκπιτ με το νέο σύστημα πολυμέσων i-Drive 8.9, το οποίο περιλαμβάνει σε ένα ενιαίο πάνελ ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και μία κυρτή οθόνη αφής 14,9 ιντσών.

Η γκάμα των κινητήρων δεν αναμένεται να έχει σημαντικές αλλαγές και θα αναβαθμιστεί με ήπια υβριδική τεχνολογία. Θα συνεχίσουν οι plug-in υβριδικές εκδόσεις 320e και 330e με 204 και 292 ίππους, αντίστοιχα, ενώ μέσα στο 2023 θα ακολουθήσει η ηλεκτρική έκδοση με 270 ίππους και 440 χιλιόμετρα αυτονομίας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!