NEA

Ακόμη και η Rolls-Royce Phantom χρειάζεται ανανέωση

Είναι μία από τις ελάχιστες φορές που μία Rolls-Royce προσφέρεται δίχως δέρμα στα πίσω καθίσματα. Πάει, χάλασε ο κόσμος!

Ο λόγος που υπάρχει η επιλογή υφασμάτινης και όχι μαλακής επένδυσης δεν είναι η ακρίβεια. Απλά, για όσους έχουν οικολογική συνείδηση και δεν θέλουν να κάθονται πάνω από το δέρμα ενός ζώου, υπάρχει νέα συνθετική επένδυση με βασικό υλικό ίνες από μπαμπού.

Εξωτερικά, οι αλλαγές είναι διακριτικές και εστιάζονται κυρίως στην εμβληματική μάσκα, την Pantheon Grille η οποία είναι φωτιζόμενη με στάνταρ το αγαλματάκι. Νέα είναι και τα εμπρός φωτιστικά σώματα που έχουν μία πιο αστραφτερή όψη, όπως και οι ζάντες με ρετρό αύρα.

Ο κινητήρας που χρησιμοποιεί η νέα Phantom είναι ο V12 της ΒΜW, ο οποίος καταργήθηκε από την νέα Σειρά 7. Έτσι, όσοι αναζητούν την απόλαυση ενός V12 ένα από τα ελάχιστα αυτοκίνητα που συνεχίζει να τον φορά είναι μία Rolls. Μέχρι το 2030 αφού στη συνέχεια η βρετανική φίρμα θα προσφέρει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!