NEAPINED

Η BMW XM είναι plug-in υβριδική με 650 ίππους

Το πανίσχυρο SUV της BMW αναμένεται να παρουσιαστεί μέχρι τα τέλη του 2022, μία χρονιά που η εταιρία γιορτάζει τα 50 χρόνια του τμήματος “Μ Division”.

Η XM είναι το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο του M Division και βρίσκεται στο στάδιο της εξέλιξής του. Εξού και οι φωτογραφίες με το καμουφλάζ. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε από τις φωτογραφίες, πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό SUV που κατά το νέο πρότυπο θα έχει μία μεγάλη μάσκα.

Το plug-in υβριδικό σύστημα θα βασίζεται σε έναν twin-turbo V8 χωρητικότητας 4,4 λίτρων που με την βοήθεια ηλεκτρικού μοτέρ θα αποδίδει 650 άλογα και 800 Nm ροπής. Τα οποία θα περνούν στους τέσσερις τροχούς. Μία μπαταρία περίπου 25 kWh με onboard φορτιστή 7 kW θα προσφέρει αυτονομία περίπου για 80 χιλιόμετρα.

Ανάμεσα στον πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου θα περιλαμβάνεται η στάνταρ ενεργητική ανάρτηση Adaptive M Professional. Για πρώτη φορά θα συνδυάζεται με την ηλεκτρομηχανικά ελεγχόμενη αντιστρεπτική ράβδο που στόχο έχει να μειώσει τις κινήσεις του αμαξώματος κατά την διάρκεια της στροφής.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!