NEA

Στη φάκα της τροχαίας 66 «ραλίστες» στην Στερεά Ελλάδα

Προβληματισμό γεννούν τα υψηλά ποσοστά παράβασης του ΚΟΚ από τους οδηγούς στο οδικό δίκτυο της χώρας.

Προχθές, μάλιστα, η τροχαία σε στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες (24-05-2022), σε περιοχές των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας βεβαίωσε 208 παραβάσεις του ΚΟΚ

Από αυτές οι 66 ήταν για υπερβολική ταχύτητα, 3 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 4 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 2 για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος (μέθη), 2 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 2 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 7 για μη χρήση κράνους, 9 για ΚΤΕΟ και (113) λοιπές παραβάσεις.

Αν σκεφτεί κανείς ότι αυτές οι παραβάσεις σημειώθηκαν στην επαρχία φανταστείτε τι γίνεται σε δίκτυα με μεγαλύτερη ροή οχημάτων. Φυσικά και δεν μπορεί η τροχαία να είναι πίσω από κάθε οδηγό… άρα εναπόκειται στον κάθε οδηγό να δείχνει την αρμόζουσα οδική συμπεριφορά.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!