NEA

Ο Elon Musk απειλεί τους υπαλλήλους με παραιτήσεις

Τελεσίγραφο στους εργαζόμενους στην Tesla έστειλε μέσω email o Εlon Μusk, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επιστρέψετε στα γραφεία σας ή θα φύγετε».

Με αυτό το αυστηρό μήνυμα ο Musk θέλει να βάλει ένα τέλος στην τηλεργασία, η οποία δεν είναι πλέον αποδεκτή για την εταιρία και τον ίδιο. Στο ίδιο email αναφέρεται χαρακτηριστικά, ότι όλοι θα πρέπει να βρίσκονται το λιγότερο (και τονίζει την λέξη «λιγότερο») 40 ώρες στο γραφείο τους την εβδομάδα ή αλλιώς θα πρέπει να αποχωρήσουν από την Tesla.

Γενικά, ο Musk δεν είναι και ότι πιο προοδευτικό υπάρχει σε ότι αφορά τα δικαιώματα των εργαζομένων τους, καθώς από παντού ακούγονται παράπονα για τις συνθήκες εργασίες στην Tesla και τα εξοντωτικά ωράρια στα οποία υποχρεώνει τους υπαλλήλους του.

Η επιστροφή στην κανονικότητα μετά την πανδημία του COVID 19 είναι κάτι που καλούνται να αντιμετωπίσουν όλες οι μεγάλες εταιρίες, με την Tesla να πιέζει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, καθώς έχει θέσει πολύ υψηλούς στόχους για το 2022, θέλοντας να ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο μονάδες σε πωλήσεις.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!