NEAPINED

Mercedes-AMG E 63 S Final Edition: Σε λιγότερες από χίλιες μονάδες

Για την ακρίβεια η τελευταία E-Class με τον V8 θα παραχθεί 999 φορές και όλες θα εξαφανιστούν σχετικά γρήγορα.

Πρόκειται για μία από τις τελευταίες Mercedes που έχουν κάτω από το καπό τους τον τετράλιτρο V8 στην αγνή του μορφή. Αυτή που αποδίδει 612 άλογα και 850 Νm ροπής που περνούν στους τέσσερις τροχούς με την επιλογή Drift Mode να δίνει μια άλλη διάσταση στο γερμανικό σεντάν.

Το οποίο όμως στη νέα του γενιά θα έχει μια ακόμη πιο ισχυρή έκδοση αλλά αυτή θα είναι plug-in υβριδική. Έτσι, για όσους αναζητούν ακόμη μία έκδοση δίχως ηλεκτρικά υποκατάστατα η Final Edition έκδοση της Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+ αποκτά μέχρι και συλλεκτικό χαρακτήρα.

Εξωτερικά, ξεχωρίζει από το εντυπωσιακό μαύρο ματ χρώμα, τα αεροδυναμικά βοηθήματα, τις 20άρες ζάντες, τα σηματάκια της AMG και πολλά ακόμα. Προαιρετικά υπάρχει και πακέτο Carbon με αρκετά στοιχεία του αμαξώματος από ανθρακονήματα.

Η καμπίνα έχει ανάλογη αύρα με ειδικά σπορ καθίσματα AMG Performance τα οποία είναι ηλεκτρικά και καλύπτονται από δέρμα Nappa με κίτρινες ραφές. Το δέρμα Nappa κυριαρχεί σε όλο το σαλόνι, ενώ υπάρχει και αρκετό carbon στην κεντρική κονσόλα και στο ταμπλό. Φυσικά δεν λείπει και το ταμπελάκι AMG Final Edition με την ένδειξη «1 of 999».

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!