NEA

Tesla: Έξυπνο σύστημα θα φροντίζει όλα να μένουν στεγνά

Μία απλή και έξυπνη ιδέα θα είναι διαθέσιμη για τα μελλοντικά Tesla που θα μεριμνούν σε περίπτωση βροχής.

Ο Elon Musk βρήκε πολύ ενδιαφέρουσα μια πρόταση από έναν ακόλουθό του στο Twitter, ο οποίος πρότεινε να υπάρχει μια αυτόματη λειτουργία που να προστατεύει από την βροχή. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος ξεχνάει τα παράθυρα ή την ηλιοροφή του αυτοκινήτου του και δεν θέλει και πολύ για να γίνουν όλα μούσκεμα.

Έτσι, μελλοντικά ένα σύστημα που θα συνεργάζεται με τους αισθητήρες βροχής θα κλείνει αυτόματα τα ξεχασμένα ανοιχτά παράθυρα όταν αντιληφθεί ότι ξεκινά μία μπόρα. Ήδη τα Tesla έχουν ένα σύστημα που ασφαλίζει αυτόματα τις πόρτες και τα παράθυρα όταν ο οδηγός απομακρύνεται.

Φυσικά, υπάρχουν και δικλείδες ασφαλείας μέσα από εξαιρέσεις όπως αυτά να μην κλείνουν στο γκαράζ του σπιτιού. Ή ακόμη χειρότερα να μην ασφαλίζουν στην περίπτωση που έχει ξεχαστεί κάποιο παιδί στο πίσω κάθισμα. Κάτι που οι Αμερικάνοι το κάνουν πολύ συχνά. Πέρυσι, στις ΗΠΑ είχαν καταγραφεί 23 θάνατοι παιδιών από ασφυξία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!