NEA

Κάποιοι στην Κρήτη και πίνουν και οδηγούν…

Τη στιγμή που η Κρήτη είναι στις υψηλότερες θέσεις ακόμα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, απόρροια των θανατηφόρων τροχαίων, κάποιοι εξακολουθούν να μην “διαβάζουν” τις στατιστικές: «Ποτό και οδήγηση δεν πάνε μαζί».

Τρόμο προκαλούν τα στοιχεία από τις αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 20.05.2022 έως 25.05.2022, σε περιοχές των Νομών Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείου και Λασιθίου στο πλαίσιο πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων, αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

Εστιάζοντας πάντα στις τροχονομικές παραβάσεις από τα 5.605 οχήματα που ελέγχθηκαν,  βεβαιώθηκαν συνολικά 839 παραβάσεις του Κώδικά Οδικής Κυκλοφορίας. Μάλιστα 28 άτομα συνελήφθησαν για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, (κατανάλωση αλκοόλ-στέρηση άδειας οδήγησης).

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!