NEAPINEDΑΓΩΝΕΣ

Αυτή την Benetton B193B την είχαν οδηγήσει οι Michael Schumacher και Riccardo Patrese

Τα μονοθέσια της Formula 1 που έχουν περάσει από τα χέρια σπουδαίων πιλότων αποκτούν όλο και μεγαλύτερη συλλεκτική αξία.

Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται και η Benetton B193B του 1993. Με αριθμό πλαισίου 04 η ομάδα το χρησιμοποιούσε κυρίως για δοκιμές εξέλιξης με τον V8 των 3,5 λίτρων της Cosworth.

Επειδή εκείνη τη σεζόν δεν υπήρχαν σχετικοί περιορισμοί επιτρέπονταν αρκετά ηλεκτρονικά βοηθήματα, όπως το traction control, η ενεργητική ανάρτηση, ένα ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων κ.α. που απαγορεύτηκαν την επόμενη χρονιά.

Με αυτό το μονοθέσιο το 1993 ο Michael Schumacher είχε ολοκληρώσει τις κατατακτήριες του Silverstone πίσω από τους Alain Prost και Damon Hill. Ήταν μία εκπληκτική επίδοση πίσω από καλύτερες Williams- Renault.

Στον αγώνα την εικονιζόμενη Benetton B193B οδήγησε ο team-mate του Shcumi, o Riccardo Patrese. O Γερμανός τερμάτισε στην 3η θέση, ενώ ο Ιταλος στην 5η. Με αυτό το μονοθέσιο ο Patrese έδωσε άλλους τέσσερις αγώνες εκείνη τη χρονιά.

Το ιστορικό μονοθέσιο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και για αυτό αναμένεται να πιάσει 1,3 με 1,9 εκατομμύρια ευρώ σε δημοπρασία που θα γίνει στις 24 Ιουνίου.



@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!