NEA

To SsangYong Torres θα έχει και ηλεκτρική έκδοση [video]

Η κορεατική εταιρία παρουσίασε ένα νέο 4×4 με το οποίο στοχεύει να ανακάμψει στην παγκόσμια αγορά.

Η SsangYong μπορεί να είναι μία μικρή εταιρία που έχει φτάσει στα όρια της πτώχευσης και που αναζητά νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς με σταθερή προοπτική, αλλά έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση του αγοραστικού κοινού. Και κάπως έτσι, παρά τα τεράστια προβλήματα που έχει, παρουσίασε στην Κορέα το Torres.

Πρόκειται για ένα μεγάλο SUV που τοποθετείται πάνω από το Korando. Όπως μπορείτε να δείτε το στιλ του αμαξώματος προσπαθεί να ικανοποίηση τις παγκόσμιες απαιτήσεις και για αυτό η μάσκα του μας θυμίζει κάτι από Jeep και το πίσω μέρος κάτι από Land Rover.

Πάντως, ο διάκοσμος φαίνεται ιδιαίτερα μοντέρνος και πέρα από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων στην κεντρική κονσόλα διακρίνουμε δύο οθόνες αφής. Μία μεγαλύτερη στις 12,3 ίντσες και μια μικρότερη χαμηλότερα στις 8,0 ίντσες.

Η γκάμα των κινητήρων θα έχει έναν turbo βενζίνης στα 1.500 κ.εκ. που στο Korando αποδίδει 170 ίππους, ενώ θα υπάρχει και μία έκδοση diesel. Πάντως, πολύ δύσκολα θα δούμε κάποια από τις δύο εκδόσεις να κυκλοφορεί στην Ευρώπη λόγω των αυστηρών προδιαγραφών ρύπων.

Έτσι, η λογική λέει πως το Torres θα έχει περισσότερο νόημα στην ηλεκτρική του έκδοση που θα παρουσιαστεί τέλη 2023. Το σύστημα πρόωσης αναμένεται να έχει έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες για τετρακίνηση με μία μπαταρία που με μία φόρτιση θα προσφέρει τουλάχιστον 300 χιλιόμετρα αυτονομίας σε πραγματικές συνθήκες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!