NEAPINED

Mercedes-AMG G 63 4×4: Λέοπαρντ δρόμου με 585 άλογα

Η γερμανική εταιρία αποδεικνύει πως ένα από τα πιο εμβληματικά 4×4 μπορεί να πάει ακόμη πιο μακριά σε δύναμη.

Με αστείρευτες εκτός δρόμου δυνατότητες και τεράστια απόσταση από το έδαφος (στα 35 εκατοστά) η G63 4×4 έχει κάτω από το καπό της έναν twin-turbo που είναι ο τελευταίος στο είδος. Δίχως καμία υβριδική υποβοήθηση ο τετράλιτρος V8 αποδίδει 585 ίππους και 850 Nm ροπής.

Η πιο σκληροπυρηνική εκδοχή της G-Class κάνει μπαμ από μακριά αφού διαθέτει ειδικούς τροχούς 22 ιντσών, μία σχάρα με προβολείς στην οροφή, πλαϊνές εξατμίσεις και πολλά άλλα off-road… αξεσουάρ. Σημειώστε πως η top εκδοχή της G-Class μπορεί να κινηθεί σε πλαγιές με κλίση 45 μοιρών ή να διασχίσει υδάτινο πέρασμα 91 εκατοστών.

Όσο για την τιμή στη Γερμανία αυτή θα κυμανθεί στις περίπου 250.000-300.000 ευρώ. Σημειώστε δε πως στην χώρα μας η «απλή» AMG G 63 κοστίζει 301.650 ευρώ.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!