NEA

Έξαρση της παράνομης στάθμευσης στην Αθήνας – Σε 1.000 σταθμούς φόρτισης προχωρά ο δήμος

Έξαρση της παράνομης στάθμευσης παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην Αθήνας, όπως παρατηρεί ο Βασίλης-Φοίβος Αξιώτης, Αντιδήμαρχος Αστικών και Κτιριακών Υποδομών του δήμου Αθηναίων.

Όπως τόνισε σε πρόσφατη παρέμβαση του στον δήμο ψηφίστηκε και εφαρμόστηκαν σχέδια δράσης για το κλίμα της πόλης και το ΣΒΑΚ (εξασφάλιση άνετης μετακίνησης για τους πεζούς, βελτίωση επιπέδου εξυπηρέτησης από ΜΜΜ, βελτίωση οδικής ασφάλειας, αποτελεσματική διαχείριση στάθμευσης και κυκλοφορίας, ενίσχυση χρήσης ποδηλάτου, προστασία κέντρου και γειτονιάς, άσκηση πολιτικών αποθάρρυνσης χρήσης αμαξιού κτλ.)».

Τέλος, επισήμανε πως «…o Δήμος Αθηναίων στοχεύει στην επέκταση του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης κατά 11.000 θέσεις. Για την ηλεκτροκίνηση ολοκληρώσαμε δίκτυο 25 σταθμών φόρτισης οχημάτων και προχωράμε με στόχο τους 1.000 σταθμούς».

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!