NEA

Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης στο οδόστρωμα του Κηφισού

Ξεκίνησαν προχθές  οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στον Κηφισό, της κεντρικότερης οδικής αρτηρίας του λεκανοπεδίου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μήκους 4 km,  ξεκίνησαν χθες στις 8 το βράδυ στο ρεύμα του Κηφισού με κατεύθυνση προς Πειραιά από τον κόμβο της Αττικής οδού. Για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας οι εργασίες θα εκτελούνται τμηματικά κατά τις νυχτερινές ώρες και χωρίς να γίνει διακοπή της κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση οδοστρώματος, Οριζόντιας και Κατακόρυφης Σήμανσης, των οδικώς αξόνων  της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών Κορίνθου και της  Λεωφόρου Κηφισού και των Προσβάσεων τους, στα όρια αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, συνολικού προϋπολογισμού 15.000.000€.

Με αφορμή την έναρξη των εργασιών ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης δήλωσε: «Η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αναβάθμισης του οδικού δικτύου. Καθημερινά με πράξεις αποδεικνύουμε πως η ασφάλεια των πολιτών είναι για εμάς αξία αδιαπραγμάτευτη. Θα συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική και τη λιγότερη δυνατή όχληση των πολιτών».

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!