NEA

Η Mini κάνει χιούμορ ή τρολάρει τους πελάτες της;

Η Mini στις ΗΠΑ σκέφτηκε να στείλει σε κάποιους από τους πελάτες της που περιμένουν το νέο τους αυτοκίνητο για μήνες… ένα πάζλ!

Μάλιστα, αυτό το παζλ είναι σε φυσικό μέγεθος ώστε ο πελάτης να έχει μπροστά του μήνες για να το ολοκληρώσει. Όσο περίπου διαρκεί και η αναμονή, που σε μερικές περιπτώσεις έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Έτσι, για να απαλύνουν την κατάσταση μερικές εταιρίες επινοούν μερικά έξυπνα τρικ. Όπως είναι το παζλ «Not so Mini» για το οποίο η Mini λέει πως: «Δουλεύουμε σκληρά για να παραδώσουμε το αυτοκίνητό σας. Εν τω μεταξύ περάστε καλά με το παζλ».

Συνολικά θα κατασκευαστούν 350 γιγαντιαία Mini παζλ που θα σταλούν σε ισάριθμους πελάτες της μάρκας που αναμένουν. Κάποιο απλά θα χαμογελάσουν, κάποιο ίσως να αρχίσουν τα μπινελίκια. Το σίγουρο είναι που θα καταλήξει το παζλ…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!