NEA

Το γαλλικό Delage D12 έχει 1.100 άλογα [video]

Πρωταρχικός στόχος είναι να καταφέρει μέσα στο 2023 να πάρει το ρεκόρ του Nurburgring για αυτοκίνητο παραγωγής, το οποίο αυτή την στιγμή κατέχει η Lamborghini Aventador SVJ.

Ένα όνομα που έρχεται από τα παλιά, με σημαντική αγωνιστική ιστορία στις αρχές του προηγούμενου αιώνα και μερικά υπερπολυτελή μοντέλα εκείνης της εποχής, επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό σε σχεδίαση και απόδοση hypercar. Το D12 που θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Η εταιρία που έχει την έδρα της στην Γαλλία, δίπλα στην πίστα του Magny-Cours, έχει στα σκαριά δύο εκδόσεις, πέρα από τη βασική με τα 1.000 άλογα. Θα είναι η GT όπου ο ατμοσφαιρικός V12 των 7,6 λίτρων θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα, με την ισχύ να ανεβαίνει στους 1.100 ίππους.

To Delage D12 είναι ένα διθέσιο μοντέλο, με τους επιβάτες να κάθονται ο ένας πίσω από τον άλλο, Επίσης, τραβά την προσοχή από ένα εντυπωσιακής σχεδίασης αμάξωμα με έντονα αεροδυναμικά βοηθήματα. Χάρη στο μικρό του βάρος, των 1.390 κιλών, το D12 είναι απίστευτα γρήγορο, κάνοντας το 0-100 χλμ./ώρα μέσα σε μόλις 2,6 δευτερόλεπτα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!