NEAPINED

Πόσο κοστίζει το νέο Honda Civic στην Ελλάδα

Πριν από μερικές μέρες είχαμε οδηγήσει το νέο Civic στην Ισπανία και τον Σεπτέμβριο το περιμένουμε στην χώρα μας – Αποκλειστικά υβριδικό με πλούσιο εξοπλισμό και ανάλογο κόστος κτήσης.

Από το 1972 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, το Civic ήταν ανέκαθεν ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα παγκοσμίως. Τώρα, βασισμένη σε 50 χρόνια κληρονομιάς και με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 27,5 εκατομμύρια οχήματα σε 170 χώρες, η 11η γενιά Civic αντιπροσωπεύει μία σύγχρονη εξέλιξη του χαρακτηριστικού σχήματος του μοντέλου και απηχεί τη διακριτική, κομψή σχεδίαση των πρόσφατων μοντέλων της Honda που έχουν κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τιμές πώλησης που συνάδουν με τα νέα δεδομένα που θέλει τα νέα μοντέλα να έχουν σχετικά υψηλές τιμές. Πάντως, για όσους θέλουν να αποκτήσουν από πολύ νωρίς το νέο Civic υπάρχει μια διόλου ευκαταφρόνητη έκπτωση.

Συγκεκριμένα, το επίσημο δίκτυο εμπόρων Honda θα δέχεται παραγγελίες για το νέο μοντέλο από τις 11 Ιουλίου 2022. Οι τιμές λιανικής του Honda Civic e:HEV διαμορφώνονται ως εξής:

Civic e:HEV MY23ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ
CIVIC 5D 2.0 HYBRID eCVT ELEGANCE41.500
CIVIC 5D 2.0 HYBRID eCVT SPORT43.500
CIVIC 5D 2.0 HYBRID eCVT ADVANCE47.700

Όσοι πελάτες επιθυμούν να προ-παραγγείλουν το νέο Civic που έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας θα έχουν σημαντικό όφελος με έκπτωση 50% στο τέλος ταξινόμησης. Αναλυτικότερα οι εκπτώσεις της προωθητικής ενέργειας είναι:

ΈκδοσηΈκπτωση
CIVIC 5D 2.0 HYBRID eCVT ELEGANCE2.250 €
CIVIC 5D 2.0 HYBRID eCVT SPORT2.400 €
CIVIC 5D 2.0 HYBRID eCVT ADVANCE2.600 €

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!