NEA

Πως θα είναι η επετειακή BMW 3.0 CSL;

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι η BMW ετοιμάζει ένα σπέσιαλ επετειακό δώρο για τους φίλους της, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια του M Division.

H 3.0 CSL όπως θα ονομάζεται έχει ήδη παρουσιαστεί στον λογαριασμό του Instagram του αφεντικού του τμήματος Μ, αλλά με έντονο καμουφλάζ και χωρίς κάποια ένδειξη για τα μηχανικά της στοιχεία.

Η επίσημη παρουσίαση αναμένεται προς τα τέλη της χρονιάς, και θα αφορά ένα μοντέλο-φόρο τιμής στην ομώνυμη έκδοση που κατασκευάστηκε σε μόλις 167 μονάδες, και άφησε εποχή στους αγώνες αντοχής της εποχής της.

Η νέα θα κατασκευαστεί και αυτή σε λίγα κομμάτια, μόνο 50, όσα και τα χρόνια του M-Division. Και θα είναι μία πολύ ειδική έκδοση της Μ4 με αρκετές αλλαγές στο αμάξωμα και τα μηχανικά μέρη.

Η γνωστή ιστοσελίδα Kolesa.ru μας δίνει μία πρώτη εκτίμηση για το πως θα είναι η τελική μορφή του αυτοκινήτου παραγωγής. Το ψηφιακό σκίτσο φέρνει πολλά στοιχεία από εκείνη την πρώτη CSL με τις πιο σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την Μ4 να εντοπίζονται στο πίσω μέρος με τις δύο μεγάλες αεροτομές και τις αλλαγές στους θόλους.

Εν αναμονή λοιπόν της επίσημης παρουσίασης της πιο σπέσιαλ BMW των τελευταίων ετών, η οποία μάλιστα θα συνοδεύεται, σύμφωνα με φήμες, και με μία εξίσου σπέσιαλ τιμή, κάπου κοντά στις 750.000 ευρώ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!