NEAPINED

Ανανέωση για το Kia XCeed – Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα

H Kia έδωσε τα πρώτα σκίτσα για την ανανεωμένη εκδοχή του XCeed που θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα. Διαθέσιμη στην χώρα μας από το φθινόπωρο.

Όπως μπορούμε να δούμε και από τα πρώτα σκίτσα που αποκάλυψη η Kia το αμάξωμα θα έχει αλλαγές στο πλαίσιο ενός τυπικού facelift με επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και όλα τα συναφή.

Στην έκδοση GT Line θα είναι πιο έντονες με μία πιο εμφατική μάσκα και τα πίσω LED να έχουν φολιδωτά στοιχεία. Όσο για το εσωτερικό αναμένουμε αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων και βελτιώσεις στα σημεία.

Όσον αφορά στην εξηλεκτρισμένη γκάμα των κινητήρων η βασική έκδοση θα είναι η 1.5Τ με 160 ίππους. Στην έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο 6-iMT οι τιμές ξεκινούν από τις 24.690€ και με το αυτόματο 7-DCT από τις 26.290€.

Η ισχυρότερη έκδοση 1.6Τ με τους 204 ίππους είναι στάνταρ με το 7-DCT και ξεκινά από τις 30.090€. Το ντίζελ 1.6T με τους 136 ίππους ξεκινά από τις 26.790€ και το 7-DCT από τις 28.390€. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τιμές, όπου mHEV υπάρχει 48βολτη υβριδική υποβοήθηση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!