NEAPINED

Έτοιμο το νέο Honda ZR-V

Μέσα στο 2023 η Honda θα ενισχύσει την γκάμα της τόσο με το ολοκαίνουργιο CR-V όσο και με το ZR-V.

To ZR-V είναι ένα επίσης ολοκαίνουργιο SUV που πρόσφατα παρουσιάστηκε στην Ιαπωνία. Θα κυκλοφορήσει τόσο στις ΗΠΑ όπου πριν από μερικές μέρες παρουσιάστηκε και το νέο CR-V, όσο και στην Ευρώπη.

Από πλευράς διαστάσεων θα τοποθετείται πάνω από το HR-V και κάτω από το CR-V. Σχεδιαστικά υπάρχει επιρροές από τη νέα γενιά του Civic, ιδίως στο εμπρός μέρος. Η γενική εικόνα πάντως είναι πιο σπορ, με πιο έντονη κλίση στην οροφή και μία κουπέ διάσταση στην σχεδίαση του πίσω μέρους.

Το εσωτερικό ακολουθεί την μίνιμαλ σχεδιαστική λογική της Honda στα τελευταία της μοντέλα, με δύο ψηφιακές οθόνες, μία για τον πίνακα οργάνων και μία στο κέντρο της κονσόλας για το σύστημα πολυμέσων.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά μέρη, δεν υπάρχουν ακόμα κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες. Το πιθανότερο είναι πάντως όταν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μέσα στο 2023 να διαθέτει τα γνωστά υβριδικά συστήματα e:HEV.

Τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το δίλιτρο σύστημα του CR-V μιας και μπορεί να προσφέρει καλύτερες επιδόσεις από το 1.5 του HR-V και ταυτόχρονα έκδοση τετρακίνησης με έξτρα μοτεράκι στο πίσω άξονα.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου Civic Type R. Μία πρώτη διαρροή μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!