NEA

Σε δημοπρασία μία δυσεύρετη BMW 2002 Targa

H εικονιζόμενη πράσινη 2002 Targa πωλείται στις ΗΠΑ και πρόκειται για μία από τις πιο ιδιαίτερες και σπάνιες BMW.

Πρόκειται για ένα μοντέλο του 1973 που δημοπρατείται από την Gooding & Co στο Pebble Beach. Σε μια ανάλογη δημοπρασία το σφυρί είχε πέσει στις 46.000 δολάρια, αλλά η εικονιζόμενη 2002 έχει μόλις 62.230 χιλιόμετρα στο κοντέρ της και χάρη στην εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ενδεχομένως να πιάσει τις 65.000 δολάρια.

Η ιστορία του μοντέλου ξεκινά από την καροσερίστα Baur από την Στουτγάρδη που ήταν ειδική στα Targa αμαξώματα και είχε αναλάβει για την BMW να «κόψει» 2.137 αυτοκίνητα 2002. Ουσιαστικά, έκοψε το πίσω μέρος και το διαμόρφωσε έτσι ώστε να χωρά η υφασμάτινη οροφή όταν αναδιπλωνόταν.

Κατά τα υπόλοιπα η 2002 είχε κοινά μηχανικά μέρη με το εμβληματικό σεντάν. Κάτω από το καπό υπήρχε ένας δίλιτρος τετρακύλινδρος με απόδοση περίπου 100 ίππων. Η κίνηση ήταν στους πίσω τροχούς μέσω ενός κιβωτίου τεσσάρων σχέσεων. Την δεκαετία του 1970 η 2002 Targa ήταν ένα από τα πιο όμορφα και φινετσάτα κάμπριο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!