NEA

Κορυφαίο ηλεκτρικό SUV από την Porsche

Θα είναι μεγαλύτερο από την Cayenne, ηλεκτρικό με τουλάχιστον δύο μοτέρ, θα έχει αυτονομία περίπου στα 800 χιλιόμετρα και θα είναι πανάκριβο.

Με την Lamborghini να απολαμβάνει την κερδοφορία της Urus και την Ferrari να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της Purosangue, η Porsche καταστρώνει τα σχέδια της για την επόμενη μέρα. Άλλωστε, μιλάμε για την εταιρία που τόλμησε και δικαιώθηκε με το πρώτο της SUV.

Ακριβώς έτσι στοχεύει να κάνει και με τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα. Έχει λανσάρει ήδη την Cayenne, ενώ του χρόνου θα παρουσιάσει την ηλεκτρική Macan. Για μετά το 2025 θα λανσάρει ένα υπερπολυτελές SUV, με ηλεκτρική διάταξη και αυτονομία πάνω από 800 χιλιόμετρα.

Το νέο SUV θα τοποθετηθεί πάνω από την Cayenne και θα συνδυάζει τόσο το σπορ στοιχείο της μάρκας όσο και την πολυτέλεια στοχεύοντας πέρα από την Ευρώπη στην κινεζική και αμερικανική αγορά. Εκεί δηλαδή που υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους αφού η Porsche ήδη «τρέχει» στο +20%.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!