NEA

Τι ετοιμάζει η Alfa Romeo;

H ιταλική εταιρία έχει θέση μεγάλους στόχους τόσο για την ευρωπαϊκή αγορά όσο και για την αμερικανική.

Προς το παρόν η προτεραιότητα των Ιταλών είναι η Brennero που θα παρουσιαστεί μέσα στην επόμενη διετία. Από εκεί και πέρα η Alfa Romeo έχει πει πως θα είναι κυρίως μία μάρκα με SUV αφού εκεί χτυπά η καρδιά της αγοράς. Έτσι, ακόμη και αν υπάρξει ένας αντικαταστάτης της MiTo, τότε αυτός θα είναι ένα crossover στο στιλ του DS 4.

Πάντως, το ζητούμενο είναι να ανέβουν όχι μόνο οι πωλήσεις αλλά και τα κέρδη. Τα οποία έρχονται κυρίως μέσα από τα μεγάλα μοντέλα και για αυτό η Alfa σχεδιάζει να λανσάρει ένα μεγάλο μοντέλο. Μεγαλύτερο και από την Stelvio.

Όπως δήλωσε το αφεντικό της εταιρίας Jean-Philippe Imparato, «…θέλουμε να βρούμε το κατάλληλο μίγμα. Είναι πάντως μία απόφαση που θα πάρουμε έως το τέλος της χρονιάς».

Οι δηλώσεις αυτές υπονοούν πως η ναυαρχίδα της Alfa Romeo δεν θα είναι απαραίτητα ένα καθαυτό SUV αλλά ένα crossover. Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, θα μπορούσε να έχει το στιλ που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Κκάτι μεταξύ sedan και crossover, όπως για παράδειγμα το νέο 408 της Peugeot.

Αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι ότι θα πρέπει να έχει μεγάλες διαστάσεις και αρκετές δόσεις πολυτέλειας, έτσι ώστε να ταιριάξει εύκολα όχι μόνο με τα γούστα των Αμερικανών αλλά και με τα εμπορικά ήθη σε άλλες αγορές, όπως αυτή της Κίνας.

Ο στόχος άλλωστε της νέας ηγεσίας της Alfa Romeo είναι να την καταστήσει παγκόσμια μάρκα, και έτσι όποιο μοντέλο προστίθεται από εδώ και πέρα θα πρέπει να μπορεί να περάσει σε ένα ευρύτερο κοινό από αυτό που είχε μέχρι σήμερα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!