NEA

Νέο ρεκόρ πωλήσεων για την Lamborghini


Το best-seller της εταιρίας είναι η Urus με 61% των πωλήσεων, και τα υπόλοιπα κατανέμονται στην Huracan και την Aventador.

Η ιταλική μάρκα ξεκίνησε με ιδιαίτερα επιθετικά τη νέα χρονιά, έχοντας ήδη καταγράψει για το πρώτο εξάμηνο άνοδο πωλήσεων 4,9% με συνολικά 5.090 αυτοκίνητα.

H πιο σημαντική αγορά ήταν των ΗΠΑ με 1.521 μονάδες και ακολούθησαν η Κίνα με 576 μονάδες, η Γερμανία με 468 και η Βρετανία με 440.

Εξαιρετικές ήταν και οι επιδόσεις στον οικονομικό κομμάτι, με άνοδο των εσόδων κατά 30,6%, στα 1,33 δισ. ευρώ, και αύξηση των λειτουργικών εσόδων στα 425 ευρώ, με άνοδο 69,6%.

Το υπόλοιπο της χρονιάς αναμένεται το ίδιο εντυπωσιακό, με δύο ή τρία μοντέλα να παρουσιάζονται μέσα στον Αύγουστο. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως οι παραγγελίες που υπάρχουν έχουν καλύψει από τώρα όλη την παραγωγή του 2023.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!