NEAPINED

Ποιο είναι το ταχύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στο Nurburgring;

Η Porsche Taycan Turbo S κατάφερε να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε το Tesla Model S Plaid.

Στην άτυπη διεκδίκηση του ρεκόρ στην διάσημη γερμανική πίστα η Porsche έχει πλέον να κοκορεύεται πως το ταχύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι η δική της Taycan. Η οποία κατάφερε να ολοκληρώσει τα 20,8 χιλιόμετρα της πίστας μέσα σε 7 λεπτά και 33,58 δευτερόλεπτα ξεπερνώντας την επίδοση του 7:35,579 που είχε το Tesla Model S Plaid.

Στο σημείο αυτό να πούμε πως η Taycan Turbo S είχε ένα έξτρα πακέτο. Το Tequipment που κοστίζει 13.377 ευρώ και το οποίο περιλαμβάνει ειδικά ελαστικά της Pirelli και ζάντες 21 ιντσών και άλλα καλά…

Ωστόσο, το ρεκόρ θεωρείται έγκυρο αφού τα λάστιχα αυτά δεν απευθύνονται μόνο για την πίστα αλλά και για τους δρόμους. Υπενθυμίζεται πως το απόλυτο ρεκόρ στην Πράσινη Κόλαση ανήκει από το 2019 στο εκρηκτικό VW ID.R που είχε γράψει τον απίστευτο χρόνο των 6:05,34!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!