NEAPINED

To Polestar 6 θα μπει στην παραγωγή

Το πολυτελές σήμα της Volvo σκοπεύει να διευρύνει την γκάμα του με ένα ηλεκτρικό roadster που θα κυκλοφορήσει σε μία τετραετία από σήμερα.

Την άνοιξη που μας πέρασε η Polestar είχε παρουσιάσει το πρωτότυπο O2 προλογίζοντας την άφιξη ενός νέου σπορ ανοιχτού μοντέλου που θα είναι πλήρως ηλεκτρικό.

Ακόμη και αν αυτό θα λανσαριστεί το 2026 η είδηση αφορά στο ό,τι η Volvo έδωσε το πράσινο φως για την παραγωγή του και πως θα λέγεται Polestar 6. Το οποίο θα τοποθετείται κάτω από το Polestar 5 και θα έχει ένα σύστημα πρόωσης 800V με δύο ηλεκτρικά μοτέρ που συνδυαστικά θα προσφέρουν 884 ίππους.

Χάρη σε αυτή τη δύναμη η επιτάχυνση για τα «0-100» θα διαρκεί λίγο πάνω από τα 3 δεύτερα με τελική στα 250 χλμ./ώρα. Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται υπερβολικά, αλλά τα καλά είναι πως τα roadster θα συνεχίσουν να υπάρχουν και ας είναι και ηλεκτρικά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!