NEA

Ένα μεταχειρισμένο Saab πωλήθηκε όσο μία καινούργια Porsche!

Από την στιγμή που η Saab πέρασε στην αιωνιότητα τα αυτοκίνητα της αποκτούν μία κάποια αξία.

Ειδικότερα αν κάποιο από αυτά έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση και έχει διανύσει ελάχιστα χιλιόμετρα έχει μια πολύ μεγαλύτερη αξία. Όπως είναι για παράδειγμα ένα Saab 900 Turbo Convertible του 1987 που έχει «γράψει» μόλις 450 χιλιόμετρα στο κοντέρ του.

Και για αυτό κατάφερε ο κάτοχος του να το πουλήσει στην απίστευτη τιμή των 145.000 δολαρίων! Το ποσό μπορεί να ακούγεται εξωφρενικό αλλά το γεγονός πως το αυτοκίνητο έμεινε για πάνω από 30 χρόνια φυλαγμένο σε ιδανικές συνθήκες του προσδίδει μία υψηλή συλλεκτική αξία.

Υπενθυμίζεται πως το Saab 900 παρουσιάστηκε το 1978 αντικαθιστώντας το πρωτοποριακό για την εποχή του Saab 99. Είχε διάφορες από τις ιδιαιτερότητες της εταιρίας, όπως το κλειδί για τον κινητήρα στην κεντρική κονσόλα αλλά και τις προηγμένες λύσεις σε ότι αφορά την λειτουργία του turbo.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το μοναδικό design που έχει περάσει και μέσα από αμέτρητες ταινίες του Χόλυγουντ. Αυτό και πολλά άλλα στοιχεία δημιούργησαν ένα φανατικό κοινό για την σουηδική φίρμα που πρόβαλλε πάντοτε τις υψηλές επιδόσεις με τα κορυφαία επίπεδα ασφάλειας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!