NEA

Η Ruf Bergmeister είναι μια Porsche από το παρελθόν

Η γνωστή εταιρία αναβαθμίσεων και βελτιώσεων RUF παρουσίασε στην Καλιφόρνια ένα πολύ όμορφο speedster.

H Ruf και η Porsche έχουν μία μεγάλη ιστορία από τα παλιά και η Ruf Bergmeister αποτίνει φόρο τιμής στις αγωνιστικές Porsche αναβάσεων, όπως οι Porsche 906, η 909 Bergspyder και η 718 RS 60 Spyder.

Το αμάξωμά της Bergmeister είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανθρακονήματα με νέα φώτα από την Porsche 993. Το πίσω μέρος του αμαξώματος είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό με μία ιδιαίτερη αεροτομή και “γυμνές” εξατμίσεις που θυμίζουν τον αγωνιστικό χαρακτήρα της έκδοσης.

Ο κινητήρας που χρησιμοποιείται είναι ένας boxer εξακύλινδρος αερόψυκτος με χωρητικότητα στα 3,6 λίτρα. Με την βοήθεια της υπερτροφοδότησης αποδίδει 450 ίππους και 599 Nm ροπής που περνούν στους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητο κιβωτίου 6 σχέσεων.

Το εσωτερικό έχει φουλ επένδυση από αλκαντάρα με τα καρό καθίσματα να μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνος. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως ο Tony Hatter, ο σχεδιαστής της τελευταίας αερόψυκτης 911, είναι αυτός που επιμελήθηκε την σύγχρονη Bergmeister της RUF.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!