NEAPINED

Η Singer απέκτησε την πρώτη της ανοιχτή Porsche 911 Turbo

Για πρώτη φορά η αμερικανική εταιρία μεταποιεί μία κάμπριο Porsche που θα υπάρξει σε ελάχιστα αυτοκίνητα που θα κοστίζουν μία περιουσία.

Η εικονιζόμενη Singer είναι ένα από τα πιο όμορφα restomod που έχουμε δει τελευταία και βασίζεται σε μία αρχέτυπη ανοιχτή 964 Cabriolet. Το εκθαμβωτικό αμάξωμα είναι εμπνευσμένο από την 930 και πολλά άλλα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα με τον πελάτη να μπορεί να κάνει τις αλλαγές που θέλει.

Αλλαγές θα μπορεί να κάνει και στο setup της ανάρτησης ή στην μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων (υπάρχει προαιρετικά και τετρακίνηση).

Όσο για τη πηγή ισχύος είναι ένας Χρησιμοποιεί έναν αερόψυκτο εξακύλινδρο boxer των 3,2 λίτρων με δύο τούρμπο με την ισχύ να φθάνει τους 517 ίππους. Υπάρχει και μια ηπιότερη εκδοχή με 456 άλογα για όσους δεν δίνουν προτεραιότητα και τόσο στις επιδόσεις.

Η Porsche 930 ήταν ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της μάρκας αλλά και τα πιο ιδιότροπα οδηγικά. Παράχθηκε την διετία 1975-77 και έμεινε στην ιστορία ως η πρώτη 911 Turbo συναρπάζοντας με τις κορυφαίες εκείνη την εποχή επιδόσεις της.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!