ΑΓΩΝΕΣ

GP Βελγίου: Ταχύτερος ο Verstappen, στον Sainz η pole!

Ο Verstappen σε μία επίδειξη ισχύος έκανε τον ταχύτερο χρόνο στο Spa. Ωστόσο, λόγω ποινής θα ξεκινήσει από την 15η θέση. Από την 1η ο Sainz που ήταν ταχύτερος από τον Perez.

Οι κατατακτήριες ξεκίνησαν με καθυστέρηση επειδή έπρεπε να αντικατασταθεί μία μπαριέρα που έσπασε στις κατατακτήριες του Porsche Supercup. Ο Leclerc προσπάθησε στο Q3 να δώσει tow στον Sainz ο οποίος τελικά δεν το χρειάστηκε. Πίσω του θα ξεκινήσει ο Perez και οι δύο Mercedes (οι άλλοι οδηγοί έχουν επίσης ποινές). Παρακάτω μπορείτε να δείτε την σειρά των χρονομετρημενων.

Τέλος να υπενθυμίσομε πως στον αυριανό αγώνα (στις 16:00) έξι οδηγοί θα εκκινήσουν από τις τελευταίες θέσεις λόγω ποινών από αντικατάσταση εξαρτημάτων στις μονάδες ισχύος. Οι σημαντικότερες ποινές είναι αυτές των Verstappen και Leclerc. Από το τέλος του grid θα ξεκινήσουν και οι Norris, Ocon, Bottas και Schumacher.

Επίσης, να πούμε πως το σημαντικότερο νέο των ημερών είναι η είσοδος της Audi στην F1 μέσω της εξαγοράς της Sauber, η αποχώρηση του χρόνου της Alfa Romeo και η αναμενόμενη εμπλοκή της Porsche με την Red Bull Racing.

https://twitter.com/F1/status/1563557042870054918?t=w0lx5TGyOBbCSOP67VAhrw&s=19

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!