PINEDΑΓΩΝΕΣ

GP Βελγίου: Verstappen στο ρελαντί!

Ο αγώνας στο Spa μετατράπηκε σε μία επίδειξη ισχύος για την Red Bull που έκανε το «1-2» με τους Verstappen και Perez. Το βάθρο συμπλήρωσε η Ferrari του Sainz. Ποινή για τον Leclerc που τον έριξε πίσω από τον Alonso στην 6η θέση. Ακόμη ένα ναυάγιο για την Scuderia.

Η εκκίνηση του αγώνα είχε ένα θεαματικό συμβάν με την Mercedes του Hamilton να βρίσκει στο μονοθέσιο του Alonso και να σηκώνεται στον αέρα. Η προσγείωση ήταν τόσο άσχημη που ανάγκασε τον Hamilton να αποχωρήσει.

Κατά τα υπόλοιπα ο Sainz ξεκίνησε από την πρώτη θέση με τον Verstappen να ανεβαίνει συνεχώς σε θέσεις από τις τελευταίες (μαζί με τον πιο αργό Leclerc) λόγω ποινής σχετικά με τις μονάδες ισχύος.

Πολύ σύντομα ο Verstappen πέρασε στην πρώτη θέση και πριν καν συμπληρωθούν οι πρώτοι 15 γύροι. Η Red Bull ήταν εντυπωσιακά γρήγορη με τις Ferrari να συμβιβάζονται και να προσπαθούν να βρεθούν όσο πιο κοντά διεκδικώντας μία θέση στο βάθρο.

Τελικά ο Verstappen πήρε το μέγιστο αφού στο ρελαντί έκανε και τον ταχύτερο γύρο. Στο βάθρο ο Perez και ο Sainz. Την 10άδα συμπλήρωσαν οι Russell, Alonso, Leclerc, Ocon, Vettel, Gasly και Albon.

Ωστόσο, ο Leclerc παραβίασε το όριο ταχύτητας στα pits και πήρε ποινή 5 δευτερολέπτων με αποτέλεσμα να πέσει στην 6η θέση.

Επόμενο Grand Prix στην Ολλανδία (4 Σεπτεμβρίου, στις 16:00), δείτε εδώ την βαθμολογία στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών.

Ο Alonso εκνευρίστηκε πολύ με τον Hamilton και ανάμεσα στα διάφορα που του έσουρε είπε πως “…αυτός ο τύπος ξέρει μόνο να εκκινεί πρώτος και να οδηγεί στην πρώτη θέση”.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!